Tara Lange / kirjailija ja hyvinvointivalmentaja

Vihermehu-kirjailijana todella tiedän kasvisten arvon, mutta kiireisenä yrittäjänä sorrun minäkin välillä kaupassa valitsemaan sen ”helpomman” vaihtoehdon. Siksi kolmen lapsen autottomalle yksinhuoltajalle tämä palvelu, varsinkin talvipakkasilla, on aivan mahtava! Omenat, appelsiinit, ananakset, kesäkurpitsat, tomaatit, sellerit ja muut rakastamani raaka-aineet ovat painavia, mutta nyt ne vain ilmestyivät kotiovelleni, ja luomuna! Hurraa!

Haluan tarjota perheelleni monipuolisesti sekä hedelmiä että vihermehuja ja JuiceIt- laatikon sisällön ansiosta se on helppoa. Lapset ovat innolla odottaneet viikottaista laatikkoa ja kuljetus on aina ollut ajallaan. Hedelmien ja mehujen ansiosta koko perheen vireystaso on lisääntynyt ja olemme löytäneet itsemme kuntosalilta ja hiihtopolulta. Makupaletti on muuttunut taas arvostamaan tuoreita ja raikkaita makuja. Pakko on paras muusa, ja laatikon sisältö onkin ”pakko” käyttää, ennen kuin seuraava laatikko saapuu, joten ei tekosyitä, mehulinko esiin ja lasit riviin! Lisäpisteet idearikkaista reseptivihkosista sekä itse laatikosta, jota voi käyttää tavaroiden säilytykseen. Mitään ei mene hukkaan!

Tara Lange

Kuva: Sari Mattsson