Olemme Suomen suurin ja vanhin yrityshedelmien toimittaja.

Valitsemme jokaisen hedelmän ja vihanneksen käsin ja tarkastamme laatikot huolellisesti ennen lähetystä. Toimitusverkostomme kattaa koko maan ja tilauksia voi muuttaa helposti ja joustavasti. Meillä on kunnia toimittaa terveellisiä ja energisoivia tuotteitamme jo tuhansille asiakkaille ympäri maan. Liity joukkoon!

Juuremme ovat marjojen myynnissä ja torikaupassa.

Meiltä saat tutut suosikit ympäri vuoden ja sesongin parhaat välipalat juuri nyt. Fruitbox liputtaa terveellisten elämäntapojen puolesta ja haluamme tuoda ravitsevat välipalat osaksi työpaikkojen arkea. Hedelmien nauttiminen virkistää todistetusti sekä mieltä että kehoa, pitää verensokerin tasaisena ja auttaa keskittymään ja pysymään huippuvireessä koko työpäivän ajan. 

Toimintamme perustuu tuoreudelle, joustavalle toimitusvarmuudelle ja uudistumiselle. 

Toimintamme kulmakivet

Tuoreustakuu

Laatu on meille kunnia-asia ja toiminnan elinehto. Fruitbox hedelmälajitelmat kootaan aina käsin valikoiden, jokainen hedelmä tarkastaen. Pakkaamme silti mukaan aina muutaman ylimääräisen hedelmän mahdollisten kuljetusvaurioiden varalle: tuoretuotteina jotkut hedelmät ovat herkempiä kuin toiset.

Tuoteturvallisuus

Työskentelemme tuttujen, luotettavien tavarantoimittajien kanssa ja tunnemme kaikkien hedelmien alkuperän. Yhteistyökumppaneitamme ovat Euroopan johtavat tukkuliikkeet, viljelijät sekä muut tarkkaan valikoidut toimittajat.

Ympäristövastuu

Tänä päivänä ympäristökuormituksen vähentäminen on itsestäänselvyys. Hedelmä- ja kasvispainotteinen ruokavalio edistää sekä terveyttä että ilmastoystävällistä elämää. Mietimme jatkuvasti miten voimme tukea suotuisia elämäntapoja sekä yksilön että ympäristön kannalta mm. tarjoamalla luomuvaihtoehtoja ja sesonginmukaisia tuotteita. Lisäksi pakkaamme Fruitbox-laatikot täysin kierrätettävään kartonkiastiaan. Olemme myös Pakkausalan ympäristöjärjestö PYR:n rekisteröity jäsen.

Suomalainen PYR-merkki kertoo, että yritys kantaa ympäristövastuunsa myös pakkaustensa hyötykäytön osalta. Yritysten rahoittaman uudelleenkäyttö- ja hyötykäyttöjärjestelmän ansiosta Suomessa vain hyvin pieni osa pakkauksista jää hyödyntämättä. Tämän lisäksi käytämme esitteissämme ympäristöystävällistä paperia, jolle on myönnetty Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki.

Luotettava kumppani

Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa ja yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi -palvelussa. Raportti päivitetään kuukauden välein ja se sisältää aina kaikki vaaditut asiakirjat kuten:

  • Verotodistuksen
  • Kaupparekisteriotteen
  • Todistuksen eläkevakuutusmaksuista
  • Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
  • Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
  • Tapaturmavakuutustodistuksen

Ota yhteyttä ja kysy lisää, vaihdamme mielellämme ajatuksia ja kerromme lisää toiminnastamme.

Tututustu tuotevalikoimaamme täällä

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

010 505 5696

Avoinna: ma-pe klo 8-16 info@fruitbox.fi