Tilaa tästä
  VALIKOIMA YRITYS HEDELMÄT JA TERVEYS TOIMINNAN KULMAKIVET TILAA OMPPU USEIN KYSYTTYÄ
 

FRUITBOX-HEDELMÄPALVELU
TUO HEDELMÄT SUORAAN TYÖPAIKALLESI


Fruitbox™ on hedelmäpalvelu, jonka voi tilata työpaikalle. Fruitbox sisältää omenoita, banaaneja, appelsiineja, päärynöitä sekä kausittain vaihtuvia hedelmiä valmiiksi tarjoilualustalle aseteltuna. Fruitbox-hedelmäpalvelu on loistava henkilöstöetu sekä työntekijälle että työnantajalle, sillä hedelmät antavat virtaa henkilöstölle ja kassavirtaa yritykselle.

Fruitbox on moderni, terveellinen ja edullinen tapa pitää tuoreita hedelmiä saatavilla yrityksen henkilöstölle. Lisäksi näyttävä hedelmätarjotin sopii mainiosti myös neuvotteluhuoneen pöydälle.


Tutustu eri lajitelmavaihtoehtoihin ja tilaa juuri sinun tarkoitukseesi sopivin hedelmätarjotin!

Fruitbox-valikoimaan kuuluu neljä erilaista hedelmäkoria: Fruitbox Basic, Fruitbox Season, Fruitbox Exotic ja Fruitbox Luomu. Näiden lisäksi kausittaiset hedelmäkorit on saatavana jouluna ja pääsiäisenä. Fruitboxin voi tilata maanantaista perjantaihin ja valittavana joko 5 kg tai 8 kg hedelmäkori. Fruitbox tuo hedelmät suoraan työpaikalle ja toimitusalue kattaa koko Suomen.

Haluatko tuttua ja turvallista työkavereiden iltapäivätauoille vai haluatko yllättää kokousvieraasi näyttävällä valikoimalla? Entä ilahtuisiko hyvää työtä tehnyt yhteistyökumppani laatikollisesta eksotiikkaa? Jatkuva tilaus vai kertaluonteinen?


Päätös on sinun, me hoidamme loput.


 
FRUITBOX TEKEE HYVÄÄ
Lue lisää tuoreiden hedelmien eduista!
Lue lisää >>

TILAA FRUITBOX
Tilaa raikkaita hedelmiä henkilökunnallesi
ja pidä heidät motivoituneina ja energisinä!
Lue lisää >>

POIMI OMPUT
Kerää hedelmäkorilähetyksen mukana
tulevia ompputarroja, joita vastaan saat erilaisia lahjoja tarrojen määrän mukaan.
Lue lisää >>

100 % LAATUTAKUU
Meillä hedelmien osto ja laadunvalvonta
ovat alaa tuntevien ammattilaisten käsissä.
Lue lisää >>

FRUITBOX UUTISKIRJE
FRUITBOX UUTISKIRJE

Tilaa Fruitbox uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. tulevista kampanjoista
ja uutuuksista.

 
TOIMITUSEHDOT

Yleistä tietoa Fruitbox-hedelmäpalvelusta
Normaali suosituksemme 1-3 hengelle 3 kg 4-8 hengelle 5 kg ja 9-15 hengelle 8 kg. Kuitenkin vasta käytännössä näkee hedelmien todellisen menekin. Hedelmätarjottimen kokoa on helppo jatkossa muuttaa menekin mukaan,
kunhan ilmoitus tulee meille viimeistään toimituspäivää edeltävän viikon torstaina.

Toimituspäivät
Fruitboxi hedelmäkorin toimituspäivät ovat maanantaista perjantaihin asiakkaan tilauksen mukaisesti. 
Juhlapyhien osuessa arkipäivälle siirtyy Fruitboxin toimituspäivä eteen- tai taaksepäin. Toimituspäivän muutos tarkistetaan tapauskohtaisesti ja siitä ilmoitetaan asiakkaalle.
 
Tilaukset
Fruitbox-hedelmäpalvelun voi tilata suoraan verkkosivuilta, lähettämällä sähköpostia info(at)fruitbox.fi
tai soittamalla meille 010-505 5696.

Tilausten tulee olla meillä toimitusosoitetietoineen viimeistään 3 arkipäivää ennen toivottua toimituspäivää. Tilaukset ovat joko jatkuvia tai määräaikaisia asiakkaan toiveen mukaan. Fruitboxin hinta sisältää raikkaat hedelmät sovittuna päivänä sovittuun osoitteeseen kuljetettuna.
 
Maksuehdot
Maksuehto on 14 päivää netto. Laskutus tapahtuu jokaisen kuukauden lopussa. Hintoihin lisätään alv. 14 %. Hintoihin ei tule erillisiä toimitus- tai laskutuskuluja. PIdätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Muutokset
Mahdolliset muutokset toimitukseen pitää ilmoittaa viimeistään toimituspäivää edeltävän viikon torstaina puoleen päivään mennessä. Muutokset kattavat osoitteenmuutokset, lisäykset, vähennykset ja tauot.

Hedelmäpalvelu on mahdollista saada tauolle, esimerkiksi kesälomien ajaksi, ilmoittamalla siitä viimeistään toimituspäivää edeltävän viikon torstaina. Tauon jälkeen Fruitbox-toimitus jatkuu normaaliin tapaan sopimuksen mukaisesti.

Irtisanomiset
Tilauksen lopettaminen onnistuu viikon irtisanomisajalla.

Fruitbox-hedelmät
Fruitbox- hedelmäkoriin pakataan aina laadukkaita, tuoreita ja kauden parhaimpia hedelmiä. Jokaiseen Fruitboxiin pakataan myös muutama ylimääräinen hedelmä, koska kyseessä on tuoretuote. Jos muutamassa hedelmässä on matkan varrella tullut virheitä, voi ne heittää pois ilman, että Fruitboxin hedelmämäärä laskee alle sovitun kilomäärän.

Reklamaatiot
Reklamaatiot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen info(at)fruitbox.fi
Huonoista hedelmistä kannattaa aina ilmoittaa, jotta hedelmien laatu saadaan pidettyä mahdollisimman korkeatasoisena.

Lahjalähetys
Fruitboxeja voi lähettää myös lahjoina. Lahjalähetyksen mukaan voi laittaa saatekirjeen tai kortin.
Liitteen maksimikoko on A4. Lähetysten mukaan tulevat liitteet pitää olla meillä viikkoa ennen toimituspäivää. Liitteen hinta on 2 € / liite.Fruitbox - Asiakaspalvelu 010-505 5696 (pvm/mpm) Avoinna: ma-pe Klo 8-16 info(at)fruitbox.fi
 
Tilaa tästä
Tilaa tästä Tilaa tästä Tilaa tästä