Tilaa tästä
  VALIKOIMA YRITYS HEDELMÄT JA TERVEYS TOIMINNAN KULMAKIVET TILAA OMPPU USEIN KYSYTTYÄ
 

HEDELMÄT JA TERVEYS

Johdamme tietä uudenlaisessa yritystoiminnassa,
joka pyrkii edistämään terveellisiä elämäntapoja. Uskomme, että terveellinen ja säännöllinen hedelmien nauttiminen lisää myös työntekijöiden virkeyttä ja keskittymiskykyä.

Ihmiset viettävät työpaikoillaan noin puolet hereilläoloajastaan, joten työpaikalla nautitulla ravinnolla on oleellinen vaikutus henkilön hyvinvointiin.

Työpaikan välipalavalikoiman muuttaminen terveellisempään suuntaan ei tule kalliiksi, epäterveellisiin vaihtoehtoihin käytetty raha voidaan yhtä hyvin suunnata tuoreisiin ja herkullisiin hedelmiin.

Tilaamalla hedelmiä toimistolle
yritys tukee työntekijöiden terveellisiä elämäntapoja ja hyvää työvirettä.

Virkeyttä ja virtaa hedelmistä

Hedelmät ja vihannekset ovat ihmiskeholle luonnollinen energianlähde. Ne eivät nosta verensokeria liikaa, vaan luovuttavat energiaa hitaasti ja pitävät näin vireystason yllä pitkään.

Säännöllinen hedelmien syönti on yhdistetty useissa tutkimuksissa madaltuneeseen riskiin sairastua syöpään, sydän- ja verisuonitauteihin ja Alzheimerin tautiin. Hedelmien syönnin on myös todettu hidastavan ikääntymisen vaikutuksia solutasolla.

Viiisi kertaa päivässä

Tuoreina ja raikkaina nautitut hedelmät antavat paitsi energiaa myös kehon kaipaamia vitamiineja ja kivennäisaineita ja vahvistavat vastustuskykyä.

Pitkien päivien, stressin ja jatkuvan altistumisen ympäristön kemikaaleille vuoksi ihmiskeho kaipaa yhä enemmän hedelmien luonnollista voimaa.

Terveelliseen ruokavalioon kuuluu päivittäin vähintään viisi annosta hedelmiä tai kasviksia.Tilaa tästä hedelmiä töihin ja kerro milloin voisimme toimittaa teille ensimmäisen hedelmäboksin.

Lue lisää hedelmien ja kasvisten terveellisyydestä:
Omena
Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Sananlaskussa on perää, sillä omenassa on paljon antioksidantteja, ruuansulatusta edistävää kuitua ja C-vitamiinia.


Luumu
Keltaiset tai sinipunervat luumut ovat maistuvia herkkuja, jotka edistävät tunnetusti ruuansulatusta.


Päärynä
Kannattaa syödä kuorineen, sillä kuoressa on suurin osa päärynän sisältämästä ravintokuidusta.


Banaani
Valmiiksi pakattu välipala: banaani on helppo nauttia ja hyväksi terveydelle. B6- ja C-vitamiinien, sekä magnesiumin ja kaliumin lähde.


Persikka, nektariini ja aprikoosi
Kaliumia, kuitua ja C-vitamiinia pehmeän maukkaassa paketissa.


Kiivi
Etupäässä C-, mutta myös A- ja E-vitamiineja saat kiivihedelmästä. Lisäksi sen pienet tummat siemenet pitävät sisällään myös kolesterolia alentavia omega-3 –rasvahappoja.


Appelsiini
Trendihedelmät vaihtuvat, appelsiini pysyy. Sitrusperheen veteraani sisältää paljon C-vitamiinia, mutta hyvin vähän kaloreita, mikä tekee siitä oivan lisän ruokavalioon.


Viinirypäle
Naposteltavan kokoisten rypäleiden kuoressa on runsaasti flavonoideja, joiden on tutkittu vähentävän riskiä sairastua syöpään tai sydän- ja hermostosairauksiin.


Mandariini, greippi ja muut sitrushedelmät
Sitrushedelmät tunnetaan raikkaudestaan ja C-vitamiinirikkaudestaan. Hapokkaat sitrushedelmät myös puhdistavat kehoa tehokkaasti myrkyllisistä aineista.
 
FRUITBOX TEKEE HYVÄÄ
Lue lisää tuoreiden hedelmien eduista!
Lue lisää >>

TILAA FRUITBOX
Tilaa raikkaita hedelmiä henkilökunnallesi
ja pidä heidät motivoituneina ja energisinä!
Lue lisää >>

POIMI OMPUT
Kerää hedelmäkorilähetyksen mukana
tulevia ompputarroja, joita vastaan saat erilaisia lahjoja tarrojen määrän mukaan.
Lue lisää >>

100 % LAATUTAKUU
Meillä hedelmien osto ja laadunvalvonta
ovat alaa tuntevien ammattilaisten käsissä.
Lue lisää >>

FRUITBOX UUTISKIRJE
FRUITBOX UUTISKIRJE

Tilaa Fruitbox uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. tulevista kampanjoista
ja uutuuksista.
Fruitbox - Asiakaspalvelu 010-505 5696 (pvm/mpm) Avoinna: ma-pe Klo 8-16 info@fruitbox.fi
 
Tilaa tästä